Hvad er tantra massage for mænd hos dig eller mig

hvad er tantra massage for mænd hos dig eller mig

tantramassage. Personligt mener jeg ikke at tantramassage er for alle, så der er ingen grund til panik eller tro at du går glip af noget, hvis det ikke lige føles som noget for dig. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det. Katrine Berling har været til tantramassage og fortæller om oplevelsen til Kvindetid. Læs med her. Derfor har jeg sat mig lidt ind i det, og her er, hvad jeg anbefaler. Gør dig følgende Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller kvinde, og som mand, får man massage af en kvinde. Der bruges olie. 5 maj - Det synes jeg, jeg var forleden, da jeg bestilte en tantra massage. Grunden til, at jeg gjorde det, var, at tantra-massage nærmest er blevet en trend i min omgangskreds, og at jeg følte mig inspireret af al den snak om, hvor fantastisk det var. Og JA, tantra massage var grænseoverskridende - men samtidig var.

Hvad er tantra massage for mænd hos dig eller mig - slags

Lyst og tændthed er naturlige følelser. Han starter med at sige, at jeg bare skal slappe helt af og mærke hans berøring og være til stede i det som opstår, og gøre mit bedste for at slippe alle tanker. En tur i drømmeland. Bliver man masseret af en kvinde, kan man opleve at hun også bruger sin krop. Min seksuelle rejse har været en åbenbaring. Det var meget blidt. Sådan helt ufarligt og hyggeligt. 25 juni - At beskrive sit møde med en tantramassage med ordene: “Jeg ligger og tager imod”, svarer til et møde, hvor den anden får ansvaret for at “give”. Hvis jeg er I det tantriske møde eller tantramassagen sker den invitation ved at møde et menneske, som er i kontakt med lyst, og intet som helst vil med dig. 19 juli - Samtaler er fantastisk gode og nødvendige, men efter jeg mødte tantra massage har jeg opdaget, at der faktisk er spændinger og fastlåstheder i kroppen, som vi end ikke er klar over at vi har, Så det møde hvor mine hænder berører dig, er også unikt, og derfor er der ingen standard eller teknik over det. tantramassage. Personligt mener jeg ikke at tantramassage er for alle, så der er ingen grund til panik eller tro at du går glip af noget, hvis det ikke lige føles som noget for dig. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det.

Hvad er tantra massage for mænd hos dig eller mig - tilgang

Jeg tør slet ikke kigge på ham og har mine øjne fast lukket i. Det kan du ligeså godt udnytte som forbruger, og få en fantastisk god og billig rejse. Se mere på Tantratemplet. Tusen takk for fine timer hos deg. Føl dig som ny, ovenpå. Hvor var det skønt at opleve mine kønsdele som en naturlig del af min krop. Alt er lange, blide strøg, olie, swinger ålborg pigekollektivet randers, musik, den fremmede duft af ham. hvad er tantra massage for mænd hos dig eller mig

One thought on “Hvad er tantra massage for mænd hos dig eller mig

  1. I advise to you to look a site, with a large quantity of articles on a theme interesting you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *