Fisse der sprøjter frække erotiske historier

fisse der sprøjter frække erotiske historier

- Jeg kan ikke lade være med at spille min egen pik samtidig til det frække syn af dig der ligger med din plaskvåde fisse og ham der står og spiller sin pik bag dig. Jeg holder kun lige et minuts tid inden jeg sprøjter min sperm op på indersiden af skabslågen. Efter et par minutter står min pik igen ligeså stiv før. Jeg er lige ved at eksplodere da min søde, frække lillesøster stiller mig dette sexede spørgsmål! Forfatter: Anyway, her er min historie hvori jeg fandt ud af hvor liderlig en lillesøster jeg endeligt havde! . skriger min søster, Emilie ud, imens hun kommer af at jeg sprøjter min tykke sæd dybt ind i hendes stramme fisse! Og nogle gange kan der så ske det, at du også sprøjter. Lidt ligesom mig, bare med klar væske fra nogle små kirtler inde i fissen. Og det er er ikke noget, at være ked eller flov over. Tvært imod så syntes mange fyre, at det er overlækkert og frækt når pigen kan det der. Men nu må vi hellere få lidt tøj på kroppen og så få skiftet.

Fisse der sprøjter frække erotiske historier - store

Utroligt nok blev min pik fuldt stiv igen på meget kort tid. Jeg forsøgte bevidst at undgå hendes lår og inderlår, fordi jeg troede det ville blive for akavet, men hey, hvis det var det hun ville have så skulle jeg da ikke være den der sagde nej! Jeg blev ved og hun kom igen og igen og igen og… Hendes krop var helt i min magt. Forført i toget Lærer: Gæsterne her kom dog lidt tættere på synes vi begge. Manden lagde sit håndklæde ned på gulvet og hjalp mig ned på footjob saftig kusse på det. Hun vendte sig rundt med et vildt skrig og blik som lyste i søgen på mulige måder at få hævn på.

Fisse der sprøjter frække erotiske historier - tog ret

Emilie rejser sig op og viser nu, for første gang i mange år, sine fantastisk flotte bryster til mig. Det er sgu friskt gjort. fisse der sprøjter frække erotiske historier

Videos

G-punktet - en fantastisk oplevelse

One thought on “Fisse der sprøjter frække erotiske historier

  1. You are mistaken. I can prove it. Write to me in PM, we will discuss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *