Massagepiger slagelse bispebjerg seksuelt overførte sygdomme

- Velkommen til Klinik for Kønssygdomme. ​Klinikken er åben for alle, der ønsker undersøgelse og behandling for seksuelt overførte infektioner, rådgivning eller vejledning. Vi gør opmærksom på andre åbningstider fra februar til februar. Please note change of opening hours from February 12 to. - Klinikken diagnosticerer og behandler seksuelt overførte infektioner. Alle har mulighed for at bestille tid i klinikken. Har du bestilt tid, vil du blive set indenfor ca. 1 time. Har du symptomer, vil du få en hurtigere tid, end hvis du ikke har symptomer. Der er i begrænset omfang mulighed for at møde op uden. Region Hovedstaden. Region Hovedstaden er det område i Danmark med de bedste muligheder for at blive testet og modtage behandling for kønssygdomme. Bispebjerg Bakke 23 4. Tværvej, bygning/indgang 5, 1. sal København NV. Find vej ved hjælp af kortet på Bispebjerg Hospitals hjemmeside. Tidsbestilling.

Massagepiger slagelse bispebjerg seksuelt overførte sygdomme - hvor personer

I region Syddanmark er der kun et enkelt tilbud på Odense Universitetshospital. Der er i begrænset omfang mulighed for at møde op uden forudgående aftale i klinikkens daglige Drop-in. Bor du i Region Nordjylland eller Region Syddanmark kan det være værd at overveje om du har bedre behandlingsmuligheder ved at tage til København.

Massagepiger slagelse bispebjerg seksuelt overførte sygdomme - morgen tager

Frederiksberg har åbent mandag Vi samler statistik ved hjælp af cookies Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste. Henvend dig i klinikken mellem 8: Præventionsklinikkens hjemmeside Bestil klamydiatest online Bestil klamydiabehandling online.

One thought on “Massagepiger slagelse bispebjerg seksuelt overførte sygdomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *